🏡 בוקר אור, אהלן לכולם, 🏡

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2018 | 06:28 | מאת: סוריקטה

שלום שלום, ואיך חלפה לה החופשה. מה שלומכם? - - - - - - - - - - - § נראה שהבאגים ממשיכים... - - - - - - § ובכלל, על מה אני חושבת עכשיו? על הישגיי. למשל, הבאתי את הגוף למצב טוב מאד, יש לי קשרי אמון עם אנשים. מוזר שעכשיו יש לי מה להפסיד. מרגיש מסוכן. - - - - - - - - § שלכם, סוריקטה 06:27

25/07/2018 | 18:42 | מאת: אביב 22

סוריקטה את דוגמא לשמירה על הגוף ...מודה לך על היותך ... וזה נפלא שיש לך מה להפסיד זה אומר שיש ....שימשיך היש תמיד 18:42

הי סוריקטה, נהדר שיש מה להפסיד...לא? אודי

27/07/2018 | 13:32 | מאת: חטוליתוש

האמת ....שבכלל לא הרגשתי טוב...אבל טוב שיש מקום לאן לחזור....מתוקה שאת...חטולה מסטולה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית