תאמת אודי.....אני מתגעגעת ממש....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2018 | 13:14 | מאת: אביב 22

אלייך לפורום לכולם., מקווה שהחופשה טובה ומשמעותית ....באה לכאן פותחת סוגרת מדפדפת אחורה בן העצים ...לא מזהה את מה שכתבתי ...לא מזהה אותי ולא מצליחה לאחוז .....אודי אתה חסר ....נכון שאמרת לי שאנחנו לא השתנינו , אבל אפילו הכתיבה שלך שונה , אין שורות , אין כותרת ....כל מה שבוירטואלי משמעותי ...הטונציה שבכתיבה ...אין .... אני נעלמתי לי וגם אתם .....

הי אביב, הכתיבה שלי אותו הדבר כקודם, זה האתר שלא מעביר את זה הלאה... אני מקווה שזה אחד הדברים שיטופלו. אודי

27/07/2018 | 13:37 | מאת: חטוליתוש

שכל מה שכתבת מפריע גם לי...ולכל באי הפורום.....אבל כמו שאת רואה...בכל זאת נכנסים...כותבים...משתפים....באמת מרגיש העלמות של כל מי שכותב כאן...ואולי גם זו הסיבה שאנשים חסרים כאן ולא כותבים......אולי.....חטולה מסטולה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית