איך הקליניקה יכולה להיות מקום בטוח עכשיו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2018 | 09:27 | מאת: mika

אודי, ראיתי שההודעה שלי עלתה בסוף. תודה. הממ נפגשנו אתמול בסוף והקליניקה הייתה ממש נקייה ולא אמרתי כלום על כל מה שהיה . המטפלת אמרה שהיא תרגיש בנוח אם לא אשלם על הפגישה הנוכחית ואני סרבתי ואמרתי שאשלם. ואז דיברנו על דברים אחרים כרגיל. ופתאום עכשיו אני חושבת שהקליניקה שלה היא לא מקום בטוח, כי אני תמיד אפחד ואחשוב מה יש מתחת לספה . ופעם הייתה לי פנטזיה כזו לשבת אצלה על הרצפה מאחורי הספה וככה היא לא רואה אותי ושאני אוכל לדבר בחופשיות ועכשיו אני מפחדת לשבת על הרצפה . ואני באמת לא מבינה למה היא לא מדבירה? והיא חלשה קצת באמת ולא שומרת עליי ואני הייתי צריכה לברוח לבד מהחדר שלה וממש הרגשתי גועל ופחד. וזה בכלל לא מצחיק ומשעשע.

הי מיקה, יש רגעים שבהם הטיפול אינו מצחיק או משעשע. שנוגעים בגועל, בפחד ובעוד דברים. אני מקווה שתרגישי פעם מספיק בטוחה בשביל זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית