לחלק ממני אין כאן מקום המשך ממוצ"ש..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/07/2018 | 19:45 | מאת: אביב 22

אודי עניתי לך למטה וזה לא עלה.....הגבת שם למטה לסוריקטה ולכולם , בהודעה שלי.... .....והמשמעות של מה שכתבתי,באמצע הלילה בכאב רב של חלקים שלא מוצאים כאן מקום , כמו אבד לו המקום .... אני מבינה שדוקטורס מנסים ... זה לא משנה את העובדה שחלקים ממני בעיקר הנערה הדיכאונית ... לא יכולה לכתוב כאן יותר....התחושה היא שחצי ממני נשאר בחוץ ...מחוץ לדלת ולא רוצים אותו יותר ...עד שהצלחתי להביא אותה לכאן בכתיבה לקח לי שנות דור.. וזה פשוט נורא.....הכתיבה ,הצורה ,הסדר של המילים ,יש להם חשיבות רבה ,עבורה . .. כל מילה נמדדת ... כמו לחלקים שכותבים כאן בלי ניקוד .....או לחלקים שכותבים עם שגיאות כתיב.....אודי זה חלק ממי שאני .. וזה כלי עבורי לזהות מי ממני היה כאן .....זה כל כך משאיר אותי אבודה וחסרת אונים 😢 עצוב לי בעיקר.....

12/07/2018 | 10:16 | מאת: ינשוף

אביב יקרה מבינה ומזדהה איתך בלב תמיד

12/07/2018 | 13:31 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי...נורא עצןב וכואב לי לקרא מה שעובר עלייך עכשיו....והכל בכלל.....אבל את אל תרימי ידיים...הם הבטיחו שיתקנו....בואי נחכה עוד קצת בסבלנות ונראה לאן....איתך...חיבוק גדול...בהמון אהבה...חטולית

הי אביב, זה דווקא חיובי בעיני שהעצב נכנס לכאן, בדלת הראשית. אודי

12/07/2018 | 22:09 | מאת: אביב 22

שגם אתה מסרב להבין או לפחות לתת תיקוף לקושי הזה .....העצב הוא על החלקים שנשארים בחוץ ...עייפתי , סליחה אודי באמת סליחה ....חופש נעים מכל הלב ....

13/07/2018 | 08:01 | מאת: אביב 22

על התגובה שלי הפגועה המתוסכלת,קשה עד מאוד לנסות להסביר ,את הקושי ולהרגיש לא מובן, יחד עם זאת ,מבינה את התגובה שלך ...מודה לך שאתה מאפשר .. ואודי באמת מכל הלב מאחלת לך להנות בחופש .....נחכה לך 💜

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית