היי שוב השאלה שלי י י י י

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/07/2018 | 07:04 | מאת: אור31וחצי

השאלה ששאלתי לא מופיעה פה או שזקוקה לאישור לפני ? אני רק בודקת אם זה מופיע, אם לא, זה כנראה דורש אישור. אם זה כן מופיע אזי אצטרך לכתוב שוב את כל מה שכתבתי כי השאלה לא נשלחה כנראה, אז זה נסיון לבדוק ויש פה בעיה הם דורשים תווים..............................................................................אז הנהתווים.......................................,,...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..,,........,,,,,,,,....,,,,,,,,..,,,,...,,,,,,,,,,.......,,,,,,......,,,,,...,,,,...,,,,,..,,,,,,,,,..,,..,,,....,,,לללללללללל..,.,...,,,,,,...,,,,,ץץץץץץץץץץ.,,...,,,...,,,,,.....,,,ןןןןןןןןןןןןןןןןןן.,,.....,,,,....,,,...,,,..,,,,,,,,,,,,,,,,,..........,,,,,,,......,,,,,...,,,,

12/07/2018 | 13:14 | מאת: חטוליתוש

היי אור..התשובה שלך מגיעה רק אחאי שעברה קריאה ....לא על הרגע שאת כותבת....ועניתי לך גם בראשונה דלך...ותווים...צריך להוסיף רק בתחילה אם אין מספיק מילים בכותרת בלבד....חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית