אביב סוריקטה וחטוליתוש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/07/2018 | 18:18 | מאת: גלי מפעם

חטוליתוש, שלום לך. לא חושבת שאנחנו מכירות. מצטערת שלא הגבתי, ראיתי את הודעתך רק אחרי שכבר עניתי. סוריקטה, אני ממש צריכה שיחשבו עלי , להתקיים. אז שימח שחשבת. והאמנת. אביבוש, לא בטוחה אם כל פעם שאני מגיעה לכאן זה משפיות. לפעמים אני חוששת שדווקא להפך. אני די בדיכאון בזמן האחרון וקשה לי גם לכתוב אז אם אני לא מגיבה, זה בגללי ובגלל חוסר הכוחות. לא רוצה לפגוע ולא רוצה להכריח את עצמי להחזיק עוד מטלות.. גלי

12/07/2018 | 07:37 | מאת: סוריקטה

הי גלי חמודה, אני כבר מאחרת, וכמה מילים בינתיים - חשבתי עליך היות שאני חברה בפייס בקבוצות טבעונים (כמתעניינת, אני לא בעצמי). סוריקטה 07:37

12/07/2018 | 11:54 | מאת: אביב 22

שאת מגיעה שקשה ,שיש צורך . טוב שכך וגם אני שואפת לשם ..... להתמך ולהעזר שצריך,זאת שפיות. לדעת להעזר ,להגיד קשה -זה שפיות ......זאת הייתה הכוונה שלי . . אתך בקושי

12/07/2018 | 13:01 | מאת: חטוליתוש

היי גלי...הכל בסדר...נכון שאנחנו לא מכירות אבל נוכל להכיר כאן אם תכסי יותר....שיהיה לך יום מוצלח...בהמון אהבה...חטולית...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית