אודי.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/07/2018 | 19:39 | מאת: אביב 22

אודי .....אפשר להיות כאן .. ..-------------------------------------------אודי -----המון הרס ------------פשוט להיות בלי מילים -----כי אי אפשר לכתוב כאן ככה--------------מרגישה כמו טובע ...שנסחף בזרם ונאחז במה שיש....אודי היום נגענו באכילה ....ועכשיו אין אותי .....אין ....אני טובעת .....................השדים יצאו במחולות .......סליחה אודי

הי אביב, בוודאי שאפשר להיות כאן. זה לא השתנה כלל (למרות השינויים בצורה). אודי

10/07/2018 | 06:10 | מאת: סוריקטה

כתבתי לך למטה על עניין המקום ונדמה לי שכתבת מצוקה. ואני חושבת שככל שפחות מזהים את הזעם כך גם גדלה המצוקה. הדברים אינם סותרים. לפחות כך אני מבינה. - - - - - - אומרת זאת, משום שגם אני איני מזהה מה מתחולל אצלי, ואני שרויה במצוקת צמצום איומה, ומנסה לזהות איזה חלק כבש מקום. הרס נקשר אצלי לרמות זעם פנימיות גבוהות. לקושי להפריד. - - - - - - סוריקטה

10/07/2018 | 22:29 | מאת: חטוליתוש

היי אביבי....הנה את לא לבד...אל תסחפי רחוק....🤗 חיבוק אחד...👉....והנה היד שלי כאן איתך.....תאחזי שלא תטבעי.....ונשב ביחד.....עכשיו אפשר...???....הנה השדים עוזבים.....גרשנו אותם.....בהמון אהבה...חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית