ילד בגן חובה שאומר שמשעמם לו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2018 | 17:03 | מאת: שירהג

שלום. ילדי בן 6 והוא סיים עכשיו גן חובה ועתיד לעלות לכיתה א בספטמבר. בחצי שנה האחרונה וממש לאחרונה כאשר אני שואלת אותו איך היה לו בגן, הוא עונה לי: משעמם לי. שהוא מעדיף להיות בבית. אפילן עם סבתא. אני יודעת שכאשר ילד אומר שמשעמם לו זה לא אומר בהכרח שמשעמם בגן אלא שמשהו קשה לו, או שרע לו. שאלתי היא, איך ובאילו כלים ממליצים לי להשתמש בכדי לגלות מהו מרכז הקושי. הילד שלי ילד אהוב וגם חברתית עם זאת יש לו קושי בויסות ההתנהגות לעיתים, לא תמיד. איך בעצם אני מגלה מהו מרכז הקושי??? אני רוצה לעזור לו כדי שבכיתה א יהיה לו יותר קל.

09/07/2018 | 17:24 | מאת: חטוליתוש

אולי לקחת אותו לאחבחון......אני עשיתי זאת בניצן....הם מאבחנים ומאתרים כל דבר....בהצלחה....חטולית

שלום שירה ג, טוב שאת ערנית. כדאי להתייעץ עם הגננת ועם פסיכולוגית הגן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית