ואם בפרידות עסקינן 🍂

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2018 | 19:28 | מאת: סוריקטה

19:24 - - - - - - - - § פרידה מהמטפל - חופשה שנתית שלו; - - - - - - - - - -- § פרידה מהזאטוטים בהם אני מטפלת הולכת ומתקרבת; - - - - - - - - - - § פרידה מעידן הפוריות. נסגר עליי. - - - - - - - - § במבי, פתאום חשבתי לי, המילה leave באנגלית נשמעת כמו עלה. זוכרת את העלים בתיבת הדואר אחרי פרידה? - - - - - - - - סוריקטה

10/07/2018 | 06:21 | מאת: סוריקטה

... והנה, גם אתה, אודי, יוצא לחופש. ואומרים סופסוף אחרי עבודה קשה. ואני מקנאה ונשארת סיזיפוס/אטלס או מה שלא יהיה. עבודה קשה במיוחד בחודשי הקיץ, לכאורה ללא מגבלות, דיברנו על עיוורון. יאמרו שלי. סוריקטה 06:19

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית