אני בכלל לא אישה....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2018 | 09:35 | מאת: mika

הי אודי, אתה יודע שהרבה פעמים יוצא לי לשבת ולדבר עם חבורה של בנות או אימהות ואני מרגישה שאני לא כמוהן. אני שונה ומוזרה . אני בכלל לא אישה. אם אני הולכת ברחוב ובמדרכה הולכות עוד בנות , אז אני שונה מהן ואני לא כמוהן. למה אני שונה ומוזרה כל כך? אני כמובן לא בן. אבל אני בטוחה שאני לא אישה. אני לא אישה. אני לא אישה. אני לא אישה. אני גם לא בת. אני פשוט כלום. אני פשוט אוויר ואני אבק ואני שום דבר. מתי יהיה בי משהו נשי ויפה?

05/07/2018 | 12:42 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, גם אני, שיודעת לומר שכן אני אישה, לפעמים ברמת הדקלום, רואה את עצמי פעמים רבות כ - it. שלך, סוריקטה.

05/07/2018 | 14:42 | מאת: חטוליתוש

היי מתןקה....לא מבינה מה גורם לך לחשוב שאת לא אישה....הלבוש..? הנעלים....? התיק שלך....? את חובשת כובע עם קרניים על הראש...? מה......????.... אז את לא מתלבשת אולי מודרני כמו כולן ברחוב.....אז מה ...??? לט הבנתי מה גורם לך להרגיש לא אישה....!! רק מראה חיצוני לא אומר כלום....!!! ומי אמר שאת צריכה להיות כמו כולן.?.....מה רע בלהיות שונה....?.....שונה לא אומר שזה מוזר......יש הגדרות אחרות לתאר.....מוזר....ולא הבנתי מכל מה שכתבת שאת מוזרה....!!! אבל כן חושבת שאת זקוקה לחיזוק.....שאת הכי בסדר כמו שאת.....וגם לחיבוק גדול.....אז בדרך אלייך....🤗🤗🤗...בהמון אהבה...חטולית...😼😼

הי מיקה, איני יודע את התשובה ל'ללמה'. אני נשאר עם החוויה שאת מתארת. של להרגיש 'כלום'. אולי את תוכלי להאיר את ה'למה'. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית