הי חברים וחברות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2018 | 23:29 | מאת: גלי מפעם

הרבה זמן... לא בטוחה בכלל אם אני זכורה. דווקא ימים מעורערים מביאים אותי לכאן. . סוריקטה, רציתי להמליץ לך על ספר- החברה הגאונה, חשבתי עלייך כשקראתיו.. נראה לי שתאהבי. סליחה על ההודעה המשונה, יום קשה וכדור שינה שכבר מקפץ בין הסינפסות שלי הובילו לכתיבה.. מקווה שזה יהיה אחרון מעשי חוסר השליטה להלילה.. גלי

05/07/2018 | 09:30 | מאת: אביב 22

הי גלי ,מה נשמע ברור שזוכרים@@@@@מבינה שהיה יום לא פשוט@@@אבל לא עשית שום דבר לא שפוי@@@הכל בסדר 💟ושמחה שבאת

05/07/2018 | 09:38 | מאת: סוריקטה

הוי גלי, חשבתי עליך המון. עוד נדבר, אוהבת, סוריקטה 09:38

05/07/2018 | 13:31 | מאת: חטוליתוש

כתבתי וברח....אולי יעלה...היי גלי....את מוזמנת להשאר.....ולא להיות רק גלי מהעבר.....מה איתך.....קרה מה שקרה והנה נכנסת.....אז שתפי ....ותהי.....מה את אומרת...?.... בהמון אהבה....חטולית😀😀

הי גלי, ברוכה הבאה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית