סוריקטה , אודי וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2018 | 18:34 | מאת: אביב 22

ממש עצוב 👩 אני לא מצליחה להבין ,את מה שכתבתי 😡 למטה😨 הייתי בטוחה שהרווח יעבוד 😏 אבל גם הוא לא😢 אז משתמש בסבסמיילים 😦 לקבל איזה רווח בדייסה @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆סוריקטה איך את מצליחה .??????........אודי, יש לך רעיונות 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

05/07/2018 | 09:41 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אפשר רווח בלתי נראה 'כפוי' ודרך המחשב. בטלפון אשתמש במקפים או כל סימן שהוא ---------- סוריקטה 09:40

הי אביב, בנוסף למה שכתבה סוריקטה - זה אחד הבאגים שאני מקווה שיצליחו לתקן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית