בשקט, רוצה לשתף ........... בטוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2018 | 10:56 | מאת: אביב 22

פירות של טיפול של עבודה קשה ......... עשיתי משהו שכולם עושים , רק נמנעתי ממנו שנים יציאה משגרה הרבה פגישות , הכנה של מה שקשה אבל עשיתי והפעם הגוף גם לא התפרק וגם אני לא הייתי רוב הזמן אביב השלמה היו רגעי חרדה אבל גלים קצרים וגם האינטימיות עברה יחסית בשלום תמיד יש עוד מה לשפר , אבל זה במגמה טובה. וזוכרים , שהחזקתם לי אצבעות אז זה הצליח וב3 שנים הקרובות אני הולכת להתמקצע , בתחום שקרוב לליבי . 10:45 היום אני גאה בעצמי , גאה במטפלות שלי שליוו ועדין מלוות ..................... אודי , תודה על היותך עדין זוכרת לך את השיר של מרגול, בצעד הראשון https://www.youtube.com/watch?v=YNH4mq6XeTw אז עדין פוחדת אבל קצת מרגישה פחות קטנה ויותר ויותר מאמינה שאני יכולה .....תודה שהחזקת לי אמונה כשלא האמנתי שזה אפשרי ...

04/07/2018 | 17:01 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אמיצה שאת. יש אנשים שעדיין לא העזו. כמוני... ו עוד וואו אחד על ההתמקצעות. תוהה האם אפשר בגילי ואם יהיו לי כוחות. השראה הבאת לכאן. אלופה! סוריקטה 17:01

04/07/2018 | 18:04 | מאת: ינשוף

אביב יקרה כל הכבוד! את השראה בשבילי

04/07/2018 | 18:13 | מאת: חטוליתוש

אביב מתוקה שלי....אני הכי גאה בך שבעולם....צעד קטן כל פעם....ומתאסף להמון רווחה נפשית עבורכם....מה עוד אפשר לבקש....מתאסף.....לפחות פחדים...פחות בריחה.....יותר אומץ.....יותר שיפור חיים....יותר ויותר אמונה עצמית שאת ....כן....יכולה...כן...מסוגלת....וזה נותן כוח.....מה שדברים אחרים אולי נותנים פחות.....אבל את לוחמת אמיצה....ויש בך את כל מה שדרוש כדי להצליח.....מאמינה בך בכל ליבי.....בהמון אהבה...חטולית😹😹 ריגשת אותי יפתי...

04/07/2018 | 19:09 | מאת: שירי1

כל הכבוד לך אביב היקרה. את בהחלט יכולה להיות גאה בעצמך. ואני משוכנעת שתצליחי בלימודים ובמקצוע שבחרת. המון המון הצלחה 💜💚❤

05/07/2018 | 08:21 | מאת: שירה2017

אביב אהובה, כל הכבוד על הנחישות והכוחות לאסוף שוב ושוב. בטוחה שתהיי אשת מקצוע מדהימה! שלך, שירה

05/07/2018 | 09:40 | מאת: אביב 22

סוריקטה יקרה ...אני יותר גדולה ממך @@@@הכל אפשרי תמיד 💟💜💛

05/07/2018 | 14:58 | מאת: אביב 22

תודה לכולכן על המילים החמות והאמונה בי ......זה מאוד מחזק ומרגש💜💛💚💙❤

הי אביב, איזה כיף לשמוע! אני גאה בך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית