עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2018 | 06:21 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על יום חדש תודה שהצלחתי לעמוד במשימה על הצד הטוב ביותר תודה על מי שתמך והחזיק והיה שם כל הזמן בשבילי תודה על המקום הזה

04/07/2018 | 07:02 | מאת: סוריקטה

07:02 תודה אביב יקרה שאת איתנו 💖 סוריקטה

04/07/2018 | 16:04 | מאת: חטוליתוש

תודה על רגעים קטנים של נחת..😀....תודה על רגעים של שפיות.🙄...תודה על חברות מקסימות שכאן..☺...ובכל מקום.😊...תודה שאני מצליחה לצאת לקניות ולהבין מה אני צריכה לקנות.😍....לא מובן מאיליו.🤔...תודה על 😂🤣😂🤣 היכולת לצחוק....תודה תודה....🤡 בהמון אהבה..😻😻

05/07/2018 | 06:06 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי @@@@@תודה שישנתי מה שישנתי@@@תודה על עשייה@@@תודה על פחדים @@@תודה על מי שאני@@@@תודה על בית ומיטה ומקרר ומים בברז @@@תודה על הגשמי בחיי@@@@תודה על כל מה שיש לי@@@@@@תודה על המרחב כאן שמאפשר כל כך @@@@תודה אודי על היותך @@@

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית