איך לשפר הישגים לימודים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2018 | 19:16 | מאת: נדב

שלום לאודי ולכולם, אני רוצה להצטיין בלימודים (אוניברסיטה), איזה טיפים אפשר לתת לי שיובילו אותי לשם? חשבתי אולי אני צריך מומחה לנושא שיוכל לייעץ לי, באותה נשימה אגיד שאני נרתע מללכת לייעוץ אבל זה לא הנושא. הנושא הוא איך להצטיין בלימודים. בברכה, נדב.

04/07/2018 | 08:52 | מאת: סוריקטה

הי נדב, מדוע אתה מרגיש שאתה חייב להצטיין? סוריקטה

04/07/2018 | 18:21 | מאת: אביב 22

וואוו סוריקטה חשבתי בדיוק אותו הדבר ..... אז מצטרפת לשאלה ....

שלום נדב, מעבר לשאלה ששאלה אותך סוריקטה: צריך להשקיע הרבה מאמץ, להקפיד על דחיית סיפוקים מיידיים וראיית המטרה העתידית, ובעיקר - להתאושש מהר מתסכולים וכשלונות. אודי

06/07/2018 | 09:42 | מאת: סוריקטה

הייתי רוצה להוסיף גם התייחסות לעניין התחרותיות. - - - - - סוריקטה

06/07/2018 | 15:57 | מאת: נדב

אני עושה את זה בשביל להתקדם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית