איזה שינוי חל פה............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2018 | 00:23 | מאת: aya1

היי אודי וכולן מיכל מדוע את עוזבת? אודי, מרגיש לי שאתה מוותר עליה.... זה נגע בי. אני רוצה לספר לכם, שאני במקום הרבה יותר בריא. שלם. שמח. וטוב. החיים עוברים מהר ואני משתדלת להינות מהם. אני ממליצה לכל מי שמתלבט אם להתחיל טיפול, שיתחיל. ולכל מי שכרגע בשלב הקשה של הטיפול שהוא רוצה לברוח ולא לחזור. שיחזור. שידבר. בסוף זה משתלם. אני עוד לא בפרידה אבל זה קרוב... וזה ההר שעומד מולנו:) איך הולך הטיפול שלכן? שיהיה לכם קיץ בריא Aya

04/07/2018 | 07:12 | מאת: סוריקטה

07:11 הי איה חמודה, כיף לשמוע את העדכונים שלך. יפה לראות את הצעותייך שמשבחות את עולם הטיפולים. הנוכחי שלי הציל את חיי, אבל זאת אוכל לומר רק בדיעבד. בחירות לא תמיד חד משמעיות, כל כך הרבה פרמטרים, ויתורים, הימורים... הטיפול שלי בחופש ארוך. וקיץ ארוך ומפרך ביותר לפניי. תודה שכתבת, סוריקטה

04/07/2018 | 10:36 | מאת: אביב 22

כייף שבאת וכייף לראות שמקום יותר בריא בת להגיד לך , שאני הרגשתי את אודי , משחרר ברכות את מיכל נותן חיבוק ואומר שגם הוא התגעגע זה ממש לא לוותר

04/07/2018 | 20:10 | מאת: חטוליתוש

היי איה....שמחה שנכנסת....אמרת דברים מאוד מאוד חשובים.....תומכת בכל שאמרת....מקווה שתמשיכי לכתוב כאן....ממש שמחתי לקרא אותך....ולשמוע על ההשגות שלך.....מקסימה...😍😍המון תודה.....בהמון אהבה...חטולית..😻😻

הי איה, מעניין מה שכתבת. היכן ומדוע הרגשת שאני מוותר על מיכל? מה היית רוצה שיהיה אחרת? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית