מיכל יקרה !!! (דוקטורס-7000000000000תוים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2018 | 08:52 | מאת: .במבי פצוע..

...................... מיכל................... אממממ..................... לא כל כך יודעת מה לומר לך.................... ..........................מיכל....................... את יודעת ? אם אני לא טועה, לא שמעתי ממך מילה על פרידה מהפורום עד הטלטלה האחרונה שחווינו עם הדלת הנעולה פה בפורום...... .................כמובן שאת מחויבת לעצמך בלבד.... ואני שולחת לך את ברכת הדרך ונכון לרגע זה אני פה...... לא יודעת... ואולי בעוד רגע תתרחש טלטלה נוספת פה וגם אני אתרסק לרסיסים ולא יהיה כבר אף לא אדם אחד שיוכל לאסוף את השברים.... ???? כרגע,עדיין, אני פה..... מנסה להיאחז בכל כוחי שלא אתרסק.... ....................................................... בכל אופן מיכל, מציעה לך לבדוק , האם הפרידה הפתאומית והבהולה שלך נובעת ממקום בשל,בוגר?? האם הפרידה החטופה היא בכל זאת סוג של בריחה לאור הטלטלות האחרונות ? ..................................... מברכת אותך בהצלחה ,וכרגע, אני כן פה. שלך,במבי.

02/07/2018 | 17:12 | מאת: מיכ...

תודה..נכון..אבל...לא יודעת ימים יגידו. בינתיים החלטתי. תודה יקירתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית