מיכל...................?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2018 | 07:13 | מאת: mika

לא ממש הבנתי למה את רוצה לעזוב? למה את עוזבת?

02/07/2018 | 13:26 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, שאלה טובה. מיכל תשיב במילותיה ורגשותיה. ואני, הייתי אומרת שאני רואה כאן בהלה של כולנו מתגובותינו וחלקים בנו שבאו לידי ביטוי. וזה, אגב, יכול להיות גם תשובה ל 'למה את, מיקה, מתיזה את עצמך מהטיפול שלך. מה תאמרי? בשבילך, סוריקטה

02/07/2018 | 14:42 | מאת: מיכ...

מיקוש, הרבה דברים דומים חשתי כשכתבת, הרגשתי הזדהות איתך, היה לי עוטף והרגשה שמבינים אותי, תודה לך על כל התקופה..לא אשכח אותך, אבל לא היה הוגן אם הייתי הולכת בלי לומר לכן, נכון? אז זהו..נמאס לי מהשדרוגים, מהלחץ של "האח הגדול"..יש לי טיפול אני אעזר בו. ופה, תמיד היה הבית וכנראה שירגע..אבל עייפתי. אפילו שכבר הצלחתי והו מזהה אותי..אולי חבל שכך..תודה מתוקה ובהצלחה בהמשך, אוהבת, מיכל(שוב שם מלא)

02/07/2018 | 18:05 | מאת: סוריקטה

לא באמת 'אח גדול'. סטטיסטיקה של מחשבים יש כאן, מילות מפתח שמכוונות לקישורים, שנראה לי שגם זו תוצאה של תכנות גרידא. לא נראה לי שאנחנו כאלה מעניינות (מבלי להעליב). זאת, בעיניי, חשיבה קצת פרנואידית אולי? לא הכל קשור אלינו ומכוון. להבין את זה, אומר להפריד, אולי. אבל לא בהכרח פרידה טכנית. מה דעתכם? סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית