ניסיתי בעץ התודות הכל נמחק..אז שוב....בנפרד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 21:46 | מאת: מיכ...

תודה, אודי מנהל הפורום שנים...אני פה 8 שנים ועכשיו מודה למקום מיוחד.. שעזר בנפילות והשתתף בטוב.. תודה לכל חברותיי לפורום, מצאו את דרככן, העזרו בגורמי תמיכה כי יש מי שיקשיב!! אוהבת אתכן ואתגעגע למקום הזה!!! היו שלום.

02/07/2018 | 12:17 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, חושבת לי על פרידות וירטואליות של משתתפים. אנ'לא יודעת עד כמה זו פרידה. אולי משאלה להתחיל דבר מה מחדש. וגם העיתוי מדבר. ואולי פשוט לשמוע כמה את חשובה ואהובה וכמה יש לך מקום. אז יש מכל אחד מהם. שלך, סוריקטה

הי מיכל, (מנפנף במטפחת לפרידה...) ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית