גילוי נאות........כולם.ן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 20:34 | מאת: חטוליתוש

בפורום אחר קיבלנו תשובה מצוות טוקטורס.....שבגלל השינויים שנעשים ישנן תקלות....והם פועלים כדי לתקן אותם.....הם מקבלים את כל ההודעות שנשלחו...ומתיחסים אליהם....מבקשים שנתאזר בסבלנות....וגם שהם לא חסמו כניסה של אף אחד לאף פורום.....כמובן שעניתי להם שם.....ושמחתי מאוד על ההודעה שלהם......עכשיו רק מקווה שגם מיכל תוכל להכנס חזרה...והשמחה שלי תהיה שלמה...אז כמו שכתבתי כשכעסתי....עכשיו אני שוב כותבת ומודה לצוות דוקטורס על שהם ענו ועל שהם מתיחסים.......בהמון אהבה....חטולית....😍🤩😻😻

02/07/2018 | 13:29 | מאת: סוריקטה

אולי מעט נבוכה ומתביישת מחלקיי שנגלו כך. נשארת אתכם, ביודעי, שמישהו מטפל בנו. סוריקטה.

הי חטולית, נכון. שמח שהחרדה יכולה להרגע ולאפשר ראיה פחות קשה ורודפנית. לא נעים השינוי, ולא נעים להחסם - אך שום דבר לא נעשה נגדנו במכוון. אפשר לנשום... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית