⭐ ⬅️ שיניתי סדר קדימויות ➡️ ⭐

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 18:05 | מאת: סוריקטה

הי כולם,           § בשבוע שעבר, ובפרט היום, שיניתי סדר קדימויות. על פי רוב אני מעניקה המון לסובב ביחס לעצמי. היום אמרתי - עכשיו אני. קצת. ואפילו הכנתי לעצמי מנת אוכל ושתייה יחסית בריאים. נדיר למדי. מעייף משהו. אולי לטובה.          § סוריקטה

02/07/2018 | 00:59 | מאת: חטולונת

סוריקטה מתוקה......כל הכבוד לך...,!!! סוף סוף משהו טוב וחשוב עבורך.....אני ממש שמחה לשמוע.....זה מאוד משמעותי.....אהבתי מאוד....עכשיו אם היה פה לייקים....הייתי שמה לך כמה ברצף כי מגיע לך.....בהמון אהבה חטולית

02/07/2018 | 08:20 | מאת: אביב 22

סוריקטה כל הכבוד לך .....אוהבת אותך המונים שימשיך ככה❤💙

הי סוריקטה, לטובה. ברור שלטובה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית