אין נושא.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 18:02 | מאת: שירי1

היי לכולם, שותפה לרגשות המעורבים... השינוי בהחלט לא נעים ואפילו צורם. הפורום בנוי בצורה כל כך מבלבלת עכשיו, שזה מקשה ולא כל כך מזמין להיכנס אליו. מקווה שכולכם חשים טוב... ושהדברים בפורום ישתנו לטובה...

02/07/2018 | 00:55 | מאת: חטולונת

כולנו מקווים שהכל יהיה רק לטובה....מקווים שאפשר לסמוך עליהם....בטוח יקח זמן להתרגל לכל השינויים החדשים....נקווה רק לטוב יפה שלי...הכל יהיה בסדר.....בהמון אהבה חטולית

02/07/2018 | 14:43 | מאת: מיכ...

אז, כן צורם, אבל מאמינה שתתרגלי כמו כולם.....אני נפרדת..בהצלחה יקרה.

הי שירי, אכן... השינוי לא קל ועובדים מאחורי הקלעים כדי לשפר את הדברים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית