אודייייייי לא האמנתם להודעה שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 11:53 | מאת: חטוליתוש

שלי על החסימה של מיכלי.....אז קבלו בבקשה עוד ניתוק.....של במבי....עך שהעזה לכתוב לדוקטורס.....מה הם רוצים לעשות ???? לסגור לנו את הפורום,?? לא מבינה כבר שום דבר....אודי...למה אתה מעודד כתיבה לדוקטורס .....כדי שהם ינתקו את כולם ?????? אודייייייי תעשה משהו...ממש כבר בוכה.....לא מגיע לאף אחד יחס כזה....

01/07/2018 | 13:20 | מאת: סוריקטה

חטוליתוש, כתבתי לבמבי - להערכתי זו הגנה של המערכת מפני פריצה לשם המשתמש. ראי מה רשמתי לה. סוריקטה

הי ינשוף, אני משער שעכשיו כבר ברור שאיש לא ניתק, אלא שמדובר בניסיון הגנה של המערכת (כמו ששיערה סוריקטה) או מקסימום בבאג. אודי

02/07/2018 | 23:42 | מאת: ינשוף

אודי כתבת לי במקום לחטוליתוש

הי ינשוף, צודקת! מתנצל על הטעות... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית