הבית שלנו - עדכון חשוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, שוחחתי הבוקר עם מנהל דוקטורס. כולם מלאי רצון טוב לשמור על הקיים ואף לשפרו (לצד השינויים והשדרוגים שמתחייבים מרוח הזמן). בדוקטורס פתוחים לשמוע את הצרכים הייחודיים שלנו כאן, ומבטיחים לקחת בחשבון כל פניה (לא לכל דבר יכולים להיענות, כמובן, אבל הפניות זוכות ליחס רציני) - גם אם זה ייקח זמן. אני אעמוד בקשר עם הנהלת דוקטורס כדי לאפיין את הצרכים שלנו (השונים מאלו של רובם המכריע של הפורומים שבפורטל). ישנם גם 'באגים' רבים שמתגלים תוך כדי תנועה שמנסים לתת להם מענה. חשוב להתאזר בסבלנות, כי התהליך ייקח זמן. אני מציע שתכתבו ותרכזו כאן בהמשך להודעתי את הנקודות והבאגים הדורשים התייחסות - ואוכל להוסיף אותן לדיאלוג עם הנהלת דוקטורס. שיהיה לכולנו שבוע טוב, אודי

01/07/2018 | 12:39 | מאת: סוריקטה

הי, רשימה להלן: א. משום מה מבוטלת ההתייחסות למקש ה enter. כמו כן (כמקודם, וזה לא כל כך נורא ואף מקובל) רצף של רווחים מצטמצם לרווח אחד בלבד. ב. אין קבלה של תגובות למייל, בפרט תגובות מנהל להודעה שפתחתי או השתתפתי בעץ. ג. חלק מהבנות נתקלו בקושי להיכנס לכאן וחושבות שנחסמו בכוונה. ד. מדוע לא מתקיימת האפשרות ללחוץ על היפרלינקים? ה. מדוע מתחייבים 20 תווים בכותרת ההודעה? ו. אם טרם התחברנו ופתחנו שאלה ורק אחר כך התחברנו, אנחנו מתבקשים למלא 70 תווים בכותרת, וזה לא באמת עובד. יש לרענן ולהתחיל מחדש. ז. מי רואה אם עשינו לייק? בתודה, סוריקטה.

01/07/2018 | 13:17 | מאת: סוריקטה

היינו שמחים לראות לאן שורשרה תגובת משתתף, וגם לראות את השעה בה נשלחה. תודה. סוריקטה

01/07/2018 | 17:44 | מאת: .במבי פצוע..

שגם השעות בהן ההודעות והתגובות של המשתתפים חסר לי ליצירת רצף מחשבתי. השעה היחידה שמופיעה ,זו השעה בה אתה עונה לנו..

01/07/2018 | 18:13 | מאת: סוריקטה

הי שוב,           § אולי כדאי, שגם למנהל תהא האפשרות לכותרת להודעה. קשה להבחין שנכתבה תגובת מנהל בכלל. לפחות לי.          § סוריקטה

01/07/2018 | 18:43 | מאת: אביב 22

קצת קשה לי לכתוב כרגע בגלל סיטואציה שאני נמצאת בה אבל מעבר למה שהבנות כתבו אני מאוד מבקשת שהתיבות שדולחות למידע כמו חרדה ודכאון וכאלה לא יופיעו כאן כשאני כותבת אני יודעת שאני בחרדה אני לא צריכה את זה מאיר כל כך

01/07/2018 | 21:37 | מאת: מיכ...

ניסיתי להכנס שוב..הפעם הוא כבר מזהה אותי...אני נפרדת היום ממך ומכלם, תודה שעזרת לנו בפורום עם כל הבלאגן. ובמשך שנים שליווית אותי...לא בורחת, נפרדת....אוהבת אותך ואת המקום הזה... אולי אחזור בעתיד. עצוב לי להפרד אבל מרגישה שחייבת הפעם.

01/07/2018 | 23:02 | מאת: אביב 22

אודי תודה רבה רבה ולעניין מעבר למה שהבנות כתבו כאן בבקשה להוריד את תיבות המידע בסוף ההודעות מבינה שהכוונה טובה ומכוונת לחומר עזר אבל כשאני כותבת הודעה לא בא לי לראות בסוף חרדה דכאון ועוד .... תאמינו לי שאני מודעת לזה שאני עם חרדה ....לא צריכה את זה מודגש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית