קשה לי מאוד עם הפורמט הזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 09:43 | מאת: mika

אודי, קשה לי מאוד מאוד עם השינוי בפורמט של האתר. אני לא מוצאת את עצמי כאן ואנשים שהיו כאן נעלמים. הכל חיוור ולא מורגש ואין תחושה של יציבות.

01/07/2018 | 13:21 | מאת: סוריקטה

כולי תקווה שאנחנו בדרך הטובה ונסתדר. נראה שיש ניסיון טוב. סוריקטה 13:21

01/07/2018 | 13:59 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, לא זוכרת אם כתבתי לך כבר. על כל פנים, לי יש הרגשה שייתייצב. זה דווקא ירוק רגוע. ירוק טבע נחשב לאחד הצבעים שמרגיעים את הנפש. יש אפשרות להפוך את הרקע לשחור והכיתוב ללבן. ראי עיגול חצוי בפינה העליונה של המסך. לי היא פחות נוחה. אבל אולי לך תתאים יותר. סוריקטה

01/07/2018 | 21:35 | מאת: מיכ...

גם לי..אני נפרדת למרות שפתאום הצלחתי להכנס והוא מזהה אותי...היי שלום מיקה יקרה.

הי מיקה, בהחלט. השינוי לא קל. אבל נעצב את מה שניתן, נתלה כמה תמונות ונכניס עציצים וצבע. נרגיש במהרה בבית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית