מילים מילים ואת משמעותם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 07:07 | מאת: הילה36

היי אודי כתבתי הודעה מקודם והיא נשלחה לפני שכתבתי מה שרציתי.... בשבוע שעבר כתבתי וזה נמחק ולא עלה. הבלגן כאן לא קל לי בכלל. קשה לי להתחיל את השבוע לקום להתקלח. קשה לי ללכת לעבודה ולעמוד בלחצים קשה לי עם עצמי רוצה לשכב במיטה ולשים את השמיכה על הראש הילה

01/07/2018 | 10:49 | מאת: סוריקטה

הילה, שביזות יום א' אזכיר. קשה מאד ועל פי רוב עוברים את המשוכה הזאת. שלך, סוריקטה

01/07/2018 | 21:40 | מאת: מיכ...

עצוב..מאמינה שעוד תצליחי לחזור לתפקוד טוב. תודה שליווית אותי ומקווה שתהיי בטוב. היי שלום יקירתי. בהצלחה.

הי הילה, הבלגאן יסתדר, והסדר ישוב על כנו. אני מאמין שרוב - אם לא כל - התקלות יאותרו ויתוקנו, ואפשר יהיה גם להוריד את השמיכה מעל הראש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית