🐤 בוקר אור, שבוע טוב 🐤

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2018 | 06:54 | מאת: סוריקטה

הי אודי והי כולם, בוקר אור שבוע טוב.     § אנ'לא בטוב, אבל הבטחתי למטפל לא לרשום (לא לו, ולא לכאן) הודעות שברון לב. הוא טוען שזה רק מעצים את תחושת הבדידות שלי.         § איכשהו חדש לי - חופש לנו בטיפול כמעט עד ספטמבר.      § אתמול חוללתי איזה שינוי בבית, מבחינת סדר וניקיון, והחתולים, כל כך לא זיהו, שאו ברחו מתחת למיטה או קפצו מהחלון החוצה (אני גרה נמוך, כולם חזרו בריאים ושלמים). בכל אופן, מזכיר לי קצת את המתרחש פה.         § שלכם, סוריקטה

01/07/2018 | 21:39 | מאת: מיכ...

וואו..המון המון זמן......כנראה שהוא יודע מה שהוא עושה. בהצלחה בהמשך, היי שלום יקירתי, לא אשכח את חכמתך ותשובותייך המדהימות אליי. אוהבת. מיכל

02/07/2018 | 00:49 | מאת: חטולונת

מה קרה יפתי שאת לא בטוב....? מקווה מאוד שלא ענין בריאותי.....ועד ספטמבר.....המון זמן...אולי בגלל זה.....אייך אוכל להיות לך לעזר? אם בכלל ? יכולה אולי לפרט....שולחת חיבוק גדול עד אלייך יפה שלי 🐹🐹☺ וחיוך יפה למענך.....בהמון אהבה חטולית

הי סוריקטה, מה זה לשנות ככה לחתולים את הבית?... ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית