כועסת.....אבל ממש כועסת.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2018 | 16:30 | מאת: חטוליתוש

איזה תכתבו לדוקטורס.....איפה ....כדי שינתקו אותכם כמו שניתקו את מיכלי.....? לא הבנתי בשביל מי או בשביל מה לכתוב אם מנתקים אותך..... אז בבקשה לא לעודד כתיבה לדוקטןרס....כי המחיר יעלה לכם בניתוק.....ויש מצב שגם זה לא יעלה....אולי גם אותי ינתקו בגלל מה שאני כותבת......אז חברים.ת כולם יקרים....מיכלי נותקה מכאן ולא יכולה לנכנס ורק שם בהנהלה יודעים....מיכלי ביקשה להפרד מכולם רק בגלל דוקטורס..... הבנתם....ולפני שזה נודע לי....רציתי בכלל להכנס שמחה ולספר שהיום יש לי יום הולדת....ועכשיו למי בכלל יש חשק לחגוג......כל כך עצוב לי בלב💔......ממש בא לי לבכות.....😭......מיכלי......חטולית....על הפנים.....

01/07/2018 | 09:25 | מאת: mika

חטולית, המון מזל טוב מעורב בהמון בלבול. מה קרה למיכל? מי ניתק אותה? איך את יודעת? אני למשל יכולה להתחבר רק מהסלולר. לא מצליחה מהמחשב. הרגשת תלישות....

01/07/2018 | 10:48 | מאת: סוריקטה

חטוליתוש, הרשי לי להאמין שאף אחד לא ניתק בכוונת מכוון, ובתקלה טכנית עסקינן. אעלה גם את הרעיון שניסיונות צפופים חוזרים מייצרים חסימה אוטומטית, שניפתרת בחלוף זמן (דקות). אני חזרתי ופניתי אליהם בכל אופן. כעסתי, ועכשיו, ואף אם לרגע, מעט סלחני אצלי בפנים. ויומולדת שמח מתוקה. שלל נשיקות. סוריקטה

01/07/2018 | 17:58 | מאת: שירי1

היי חתולית היקרה המון מזל טוב... מאמינה ומקווה שלא ניתקו במכוון את מיכל... מאחלת לך את הכי טוב... המון נחת ואושר... מקווה שאת נהנית ביום הולדתך. בהמון אהבה.... שירי

01/07/2018 | 20:46 | מאת: חטוליתוש

היי מיקה מתוקה...הראש שלי בכלל לא היה במקום.....עד עכשיו למעשה...כאב לי נורא מה שקרה כאן....תודה לך יפתי...כבר הספקתי לשכוח....מקווה שמעכשיו הדברים יתחילו להרגע....ועל מיכל...נודע לי מפורום אחר..... בהמון אהבה.....חטולית

01/07/2018 | 21:02 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה.....התברר בדיעבד שצדקת.....לא יכולתי לנחש.....כל שענין אותי היה....המון תודה על הברכה ועל שלל הנשיקות.....שימחת אותי יפה שלי.....מודה לך מקרב לב...😻❤.....בהמון אהבה....חטולית

01/07/2018 | 21:42 | מאת: מיכ...

תודה יפתי, הכל הסתדר, מהמחשב בסוף, בנייד אי אפשר כרגע...נפרדת גם ממך. היי שלום ובטוב, אל תקחי כל כך קשה בשביל אחרים..תודה שדאגת. הנה הסתדר. היי שלום. נפגש אולי בעתיד..

02/07/2018 | 00:32 | מאת: חטולונת

שמחה שבבוף הסתדר לך......ואין באמת מה לעשות....כשמישהו חשוב לי .....אני משתדלת עבורו....כזו אני....דרך צלחה מתוקה....בהמון אהבה חטולית

02/07/2018 | 00:41 | מאת: חטולונת

תודה לך מתוקה.....איזה כייף לקבל ברכות עכשיו אחרי שהכל נגמר....לא ...ידעתי מה קרה...וכולם.ן כאן חשובים לי .....ויום ההולדת כבר עבר....היה בסדר ...גם זה כבר נגמר......הגיע הזמן להמשיך הלאה....יפה שלי....בהמון אהבה חטולית

הי חטולית, מזל טוב! (ולא למהר ולהיחפז למסקנות...) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית