מישהי ואביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 23:38 | מאת: שרון

שלחתי email כקובץ וקיבלתי reject על הכתובת של אביב, אז תעדכנו אותי.... וחוץ מזה? היה אקשן היום, כרגיל......סערה בכוס תה?...........כנראה. אבל השיגה את מטרתה. אין כמו אורח שמשקף את מצב הקבוצה. מלוכדת במאבק ,נלחמת ואיתנה.........תענוג..... אז איפה הכוחות האלה כשצריך אותם במלחמות הפרטיות?

29/05/2001 | 23:40 | מאת: שומר מסך

רגע אני חושב

29/05/2001 | 23:48 | מאת: שרון

ומה התוצאה.........חד לשון? עייפת הא? תלמד מהשועלה........

30/05/2001 | 00:12 | מאת: מישהי

היי... בדקתי את עצמי לגבי הכתובת של אביב, והיא הכתובת ששלחתי לך. ליתר ביטחון, אני שולחת לך אותה שוב, למקרה שנפלה איזו טעות בהדפסה או משהו. ו... קראתי את המייל שלך... נותרתי חסרת מילים, פרט לכך שאני מעריצה את היכולת הזו, לצמוח מחדש מאפר. אולי תשני את כינוייך ל"ספינקס"? :-)) לילה טוב, עד מחר...

30/05/2001 | 00:18 | מאת: שרון

ספינקס יהיה.......בינינו.צריך להיות לנו כינוי מקצועי, לא כן.......

30/05/2001 | 08:09 | מאת: אביב

בוקר טוב, מישהי - קיבלתי את האימייל שלך, והתרגשתי עד דמעות. אני לא יכולה עוד להגיב כי זה דברים שיקח לי זמן לעכל ולעבד, ובטח אני אצטרך לקרוא אותו עוד הרבה פעמים עד שהדברים יופנמו. שרון - חבל שלא הצלחת לשלוח. בכל מקרה שלחתי לך הודעה ממני לאימייל, עם האיימיל שלי, אז תודיעי לי אם קיבלת. שלכם, אביב.

30/05/2001 | 11:09 | מאת: שרון

הי אביבי.. כתבתי לך משהו בעץ למעלה.............. ואני עדיין לא מצליחה לשלוח לך את הקובץ. חוזר כל הזמן עם שגיאה. אני אבקש ממישהי שתשלח לך אולי היא תצליח. המכתב ממוען לשתיכן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית