כתב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2018 | 06:47 | מאת: אביב 22

אתם יודעים שאני מזהה מי כותב כאן מחלקייי לפי צורת הכתיבה . צורת השורות הרווחים ...... עם הזמן גם ראיתי את זה אצל אחרות כאן ועכשיו ......הכל גוש אחד בילתי קריא . אבל אני שמחה שאתם כאן .... אוהבת שיהיה יום נפלא

27/06/2018 | 17:36 | מאת: סוריקטה

27/06/2018                          17:35                                  | הי אביב,                                            | הבלאגן כאן והעניין שאיני מזהה אותי כרגע, כנראה, ממש הולכים ביחד...                  | עצוב קיצונית, מרגיז קיצונית,                  |  סוריקטה

27/06/2018 | 19:16 | מאת: חטוליתוש

גם אותך אביב יפה שלי...ורוצה גם לומר לך שגם אני שמתי לב...ולמעשה...הרגשתי גם קצת שינוי לטובה בסגנונות הכתיבה.... בהמון אהבה חטולית

הי אביב, זו נקודה חשובה. פדבקו את המערכת ואולי יהיו פונקציות שיוטמעו/ ישונו/ יותאמו. אנחנו פורום פסיכולוגי, המשכי, ופחות פורום שאלות ותשובות של מומחה רפואי. ננסה לעצב את הבית כך שנרגיש בו נוח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית