המטפלת שלי לא אוהבת אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2018 | 07:36 | מאת: mika

אודי, המטפלת שלי לא אוהבת אותי. היא לא מחבבת אותי. אני לא הסגנון שלה, ואם לא הייתי עבודה שלה , היא לא הייתה מחליפה איתי מילה. היא לא באמת מחכה לבואי, היא לא חושבת שאני נחמדה, היא לא רואה בי את הטוב שבי. שיהיה ברור, היא מטפלת טובה ומקצועית, והיא יכולה לכתוב על טיפול ספר והוא בטח יהיה עב כרס ומחכים ומוצלח. אבל, מקצועיות זה פחות מעניין את עולם הרגש שלי כרגע. אודי, אני בטוחה שיש לה מטופלים שהיא אוהבת הרבה יותר. כי הם יותר חכמים ויפים, ומעניינים ונחמדים וחביבים ממני. והם גם מתלבשים הרבה יותר יפה. והם, בניגוד אליי, גם מקשיבים לה, ומגיעים בכל שבוע. אני לא מצליחה להיות כמוהם.

18/06/2018 | 09:47 | מאת: סוריקטה

המטפלת שלך לא אוהבת אותך. את לא יודעת את זה. זו אינה עובדה בהכרח. עם הרגש הזה אין להתווכח, אבל מאד רצוי לשתף. כן, את המטפלת עצמה ולהחזיר לטיפול. סוריקטה

18/06/2018 | 10:07 | מאת: שירי1

מיקה היקרה, אני מצטערת שכך את מרגישה, אבל אני חושבת שאלו הן תחושותייך, את הרי לא באמת יכולה לדעת מה היא חושבת. אני ממש לא חושבת שזה חשוב לה שתתלבשי יפה או שתהיי מעניינת יותר. יש כמה נקודות שהן עובדתית נכונות... את באמת עבודה שלה ואולי באמת יש מטופלים שהיא מחבבת אותם יותר מאשר אותך. אבל זה בוודאי שלא אמור להפחית ממידת המקצועיות והאיכפתיות שלה ממך. מדבריך עולה, שאת מאוד מעריכה אותה מקצועית ונדמה לי שאת גם מחבבת אותה. אז אולי אם תתני לקשר ביניכם הזדמנות אמיתית הדברים כן ישתפרו. אם לא היה אכפת לה ממך, היא לא הייתה רוצה לפגוש אותך כל שבוע. דווקא ההתעקשות שלה לראות אותך כל שבוע מעידה על אכפתיות מצידה.

18/06/2018 | 10:12 | מאת: אביב 22

ואני שומעת את הכמיהה שתאהב אותך ... והכי קשה לי אני שומעת אותך בראש כל משפט אומרת אני מיקה לא אוהבת אותי...כי .. זה תהליך אהובה והכי חשוב לעשות אותו יחד ...דברי איתה על זה בשביל זה היא שם והיא מקצועית אז נו ....לא לוותר על המפגשים בגלל הקיץ ... ואולי זה לא בגלל הקיץ? אולי את מצפה שהיא תלחם אתך תאמר לך מיקה אני לא מוכנה לפעם בשבועיים את חייבת לבוא כל שבוע ואני רוצה לראותך ... אבל אז היית אומרת שזה בגלל הכסףףף... תהליך ושוב אומרת איתה בחדר להביא הכל ...להדפיס ככה מהבטן כמו שכתבת כאן מילה במילה בלי המסננים שאת מביאה אתך לפגישה ... אתך

18/06/2018 | 19:57 | מאת: מיכ...

אוי מיקוש...נו, ברור שצריך לדבר על הכל...את אהובה!! את רצויה!!. מי קבע שכך היא מרגישה?

18/06/2018 | 20:06 | מאת: חטוליתוש

מיקה מתוקה מאוד קל ופשוט להכנס לסרטים ואת כנראה נגררת אחרי...... משהו אחר שבאמת מציק לך את כל כך מחמיאה לה..... ועדיין זה לא מענין אותך.... מה באמת יושב עליך ? בטוחה שהסיבה האמיתית נמצאת שם בפנים.... לא הלבוש ולא המראה החיצוני.... מאמינה שאת יודעת מה באמת.... עצוב ואני איתך.... בהמון אהבה חטולית

הי מיקה, תראי לה את הטוב שבך. וגם את השאר. תראי לה אותך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית