אני רוצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2018 | 06:44 | מאת: סוריקטה

בוקר אור, שבוע טוב לכולם, חשבתי לפתוח לי ולנו עץ כזה. בינתיים הוא שותק ומלא קונפליקטים וסתירות מעצם קיומו. סוריקטה

הי סוריקטה, הצמחתי לו ענף... שילבלב עם הגשם שצפוי מחר. אודי

18/06/2018 | 06:09 | מאת: סוריקטה

אודי, מה שכתבת היה עבורי דשן אורגני, במינון מתאים. מתחייבת גם השקייה, ואם זה גשם של מים מזוקקים שישטוף את המחים למטה בקרקע - מה טוב. החמסין בשילוב עם כמה חודשים שהרגשתי רע חיסל לי צמחים שהשקעתי בהם יותר מעשר שנים. אבל יש תשתית מסוימת ויש התחדשות. יפה בצמחים ויפה בנפש. סוריקטה

18/06/2018 | 05:50 | מאת: אביב 22

איזה עץ נפלא ... כמה קשה לי עם רצון ...לרצות לעצמי .... למרות שבתוך התהליך הארוך שאני עושה כבר יש כאלה דברים שאני רוצה.... אני מאוד רוצה להמשיך ללמוד ...😊 זה משהו שאני רוצה עבורי ...ומאוד רוצה ליצור שינוי במערכת מול נפגעות תקיפה מינית ....

18/06/2018 | 07:27 | מאת: סוריקטה

מחקתי את ענף ה'אני רוצה' של אתמול שרשמתי מבעוד מועד והנה חדש: אני רוצה לפזר זרעים של פרחי עונה על השטח שקמל מפאת היעדר השקייה מספקת בשילוב עם חמסין. סוריקטה

18/06/2018 | 17:03 | מאת: חטוליתוש

אני רוצה .......חדש ישר מהאריזה..😎 להיות מסוגלת להגיד לאאא מה שלאאאא מצליח לי...🙄 אני רוצה להיות מסוגלת להגיד תמיד מילה טובה.....🤗 אני רוצה להיות מסוגלת לעשות הפרדות רגשיות..... ותתחדשי מתוקה על העץ החדש ועל יוזמה......אהבתי בהמון אהבה חטולית

18/06/2018 | 13:59 | מאת: ינשוף

סוריקטה יקרה אני רוצה שקט בפנים תודה שאת כאן

18/06/2018 | 20:08 | מאת: מיכ...

אני רוצה לאהוב את עצמי..את כולי..לקבל את החלקים שאני לא אוהבת בי. לאהוב את הילדה שבי. לחבק ולומר לה שהיום היא לא לבד....אני רוצה לומר לך סוריקטה תודה.. לרצות לעצמינו זה לא קל..תמיד רוצה לאחרים....

20/06/2018 | 06:17 | מאת: אביב 22

אני רוצה היום פחות לחלום יותר להיות ממוקדת מטרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית