רק להיום.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2018 | 05:22 | מאת: אביב 22

רק להיום אהייה ממוקדת מטרה רק להיום אחשוב באור חיובי יותר על חיי רק להיום לא אפחד לשנות רק להיום אפרוץ עוד מחסומים רק להיום אנשוםםםםם...

18/06/2018 | 10:06 | מאת: אביב 22

רק להיום אקשיב לגופי רק להיום אקשיב לחלקי רק להיום אראה מה שנכון לי רק להיום לא אגיב בבקורתיות ושיפוטיות רק להיום אנשום , אנשום , אנשום

18/06/2018 | 16:40 | מאת: חטוליתוש

רק להיום אשמח על דברים טובים שקרו לי היום... רק להיום לוקחת את עצמי קדימה רק להיום מודה לבורא עולם על תוצאות טובות של בדיקות קשות שעשיתי. רק להיום מודה על אנשים נהדרים שנמצאים כאן ..... רק להיום....שמחה ששוב הצלחתי להכנס בהמון אהבה חטולית

21/06/2018 | 07:48 | מאת: אביב 22

רק להיום אנסה להיות ממוקדת למרות שהנפש דורשת פרוק רק להיות אתן מרחב מסויים לחלקי מה שאוכל רק להיום אנשום ואנשום ואנשום ואזכור שאני לא לבד בעולם רק להיום אזכור שאני גיבורה רק להיום אהב את עצמי ואנסה לבחון באור חיובי יותר את מעשי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית