עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2018 | 05:19 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה על המקום הזה תודה על למידה תודה על היכולת הפיזית לכתוב תודה שאני רואה את מה שאני עוברת תודה שיש בי תקווה תמיד תודה שאני לא נטולת תקווה תודה שאני רואה את ההקבלה בן הפיזי לנפשי תודה שאני מתחילה את הבוקר בתודות תודה לזריחה שזכיתי לראות תודה לברכות השחר שמתחילות את היום ברכות תודה על מקלחת של בוקר תודה עליכם כולכם תודה

18/06/2018 | 10:05 | מאת: אביב 22

תודה שאני כבר באמצע היום תודה שעד עכשיו היה תקין תודה שאני מזהה את הכוחות שלי תודה שאני מתחברת יותר ויותר ומזהה תגובות גופניות בעקבות דברים שאני עושה תודה למקום הזה שמלמד אותי עוד ועוד שמאפשר כוחות ולמידה ... מרגישה את הלימוד כאן מחזק גם מול מקומות אחרים ... תודה עלייך אודי על כל מה שאתה עושה ועל מי שאתה

18/06/2018 | 16:46 | מאת: חטוליתוש

תודה על קימה בבוקר תודה על פקיחת עיניים תודה על נשימה תודה שרק מתחילה להרגיש יותר טוב תודה על המקום תודה על מקום להניח את הראש לנוח.....למרות שלא ישנתי כבר שני לילות תודה על חברות מקסימות 🤗 תודה שאפשר להודות בהמון אהבה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית