רגע כזה..... נ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2018 | 11:52 | מאת: אביב 22

של אין רצפה בתוכי מול הפחד ההגיוני והחרדה שצומחת ומדחיקה ... וזה מחלחל פנימה לאיברים הפנימיים .. גוף נפש מחפשת רצפה ,מושיטה יד לאחוז תהיו איתי עם כולי...

14/06/2018 | 17:30 | מאת: מיכ...

איתך יקרה. כמה שצריך.

14/06/2018 | 18:14 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אני מושיטה אלייך יד- אני עם כולך. את לא לבד יקרה

14/06/2018 | 21:09 | מאת: הילה36

אביב אני כאן ואיתך עם כולך. (אביב) הילה

14/06/2018 | 21:22 | מאת: סוריקטה

הי אביב, נקיף במעגל שמירה, או אולי כדור תלת מימדי, מגודר מכל הכיוונים, אך לא חונק, שכל החלקים יישארו מאוגדים יחד וגם יהיה להם חופש. מקשיבה לעצמי, ואולי החזרתי אותך קצת למצב עוברי בתוך בטן. סוריקטה

14/06/2018 | 23:10 | מאת: חטוליתוש

אביב פחד , חרדה, ...... אני כאן איתך יפתי עם כולך..... מושיטה לך יד איתנה..... קחי אותה..... בואי תאחזי ותעלי.... הנה שמה שכבות על שכבות של חום, של בטחון , של ביחד , תמיד איתך כואב מאוד ש....כך מרגיש לך בהמון אהבה חטולית

הי אביב, כיף לראות כמה נמצאים אתך. תוסיפי גם אותי לרשימה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית