לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 21:52 | מאת: אליאן

היי הפרשנות שלך מעניינת...:-) וקצת קשה לענות על הדברים מיד. יש הרבה צדק במה שכתבת אך יחד עם זאת צריך לחשוב על הדברים. ויש לי שאלה, למה כתבת שהלומות הולכים ונעשים קשים או מסובכים ? בכל מקרה הדברים שלך חיממו את ליבי .

30/05/2001 | 08:13 | מאת: אביב

אליאן נשמה שלי, בוקר טוב. תחשבי, תחשבי, כמה שאת רוצה וצריכה, ואת גם לא חייבת לענות, אלה רק האסוציאציות הפרועות שלי, מהמקום שלי, ומה שחשוב באמת זה מה שאת מרגישה לגבי הדברים. אהבתי את שתי הפרשנויות של רחל. כתבתי שהחלומות הולכים ונעשים קשים ומסובכים, כי בהתחלה הפרשנות היתה לי שקופה, והחלום ברור, אבל עכשיו הם הרבה יותר מורכבים, צריך להתחיל לפרק לחלקים קטנים ולחשוב על כל חלק בנפרד, כאילו יש הרבה דברים מטרידים והרבה נושאים שהתחברו לחלום אחד במקרה. כבר בקודמים יש גם קפיצות ממקום למקום, מהבית לבית הספר לאוטובוס. ובאמת זה הוביל אותי להרבה מקומות שונים והרבה דברים שונים שמעסיקים אותך, לפי דעתי. אוהבת, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית