לי קשה..................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2018 | 00:15 | מאת: ינשוף

לי קשה כאשר הפוסט שלי עומד לבדו באמצע פורום ומחכה לתגובות לי קשה שלפעמים אתה כאן והרבה אתה לא לי קשה שאנחנו צריכים אותך ואת המקום הזה לי קשה כל דבר שמעורר נטישה לי קשה שאני לא יכולה לבד לי קשה הלבד לי קשה הביחד לי קשה..

13/06/2018 | 17:43 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, מעולה שפתחת את העץ הזה. מעולה שהצלחת להוציא מילים, זה עוזר לכולנו, אני מניחה. אותי, לפחות, הוא מאד מזמין, ומקווה שגם יזמין חבר'ה נוספים. אני מנסה לחשוב מדוע קשה (ולא רק לך) קשה (קרי, מפעיל רגשות תוקפניים), כי תלויים. ובפרט כאן - תלויים בפרסום הודעה, תלויים בזמן (בו אנחנו יכולים לבחור להריץ שלושים מיליון מחשבות בראש עד ש), תלויים בתגובה, מחפשים דיוק אינסופי כמעט. התמזגות. ואנחנו, אנחנו כבר במקום אחר כשההודעה עולה. כשנכתבות תגובות. קשה, כי נחווית (גם אם בהשלכה) אדישות וזה בלתי נסבל. קשה, כי גם ככה היינו צריכים לחיות על מציאת צימוקים, חלקיות גדולה מידי, והחוויה היא של מעט מידי, מאוחר מידי. קשה כי רוצים שקט, אבל שקט מסוג מסוים. שנדע שיש לב פועם ברקע. ובכל זאת אנחנו בוחרים להיות כאן. ינשופים - אחלה עץ בעולם. אולי יתרכך הזעם. הלוואי. אצל כולנו. שלך, סוריקטה

14/06/2018 | 08:53 | מאת: ינשוף

סוריקטה יקרה שמחה שהעץ גם עזר לך יש מכלול של רגשות ואולי מאחורי הכל נמצא כאב.. כאב כי כל כך קשה לנו.. שההתמודדות היום יומית הוא קשה כל כך.. כי טיפול פעם בשבוע לא מספיק .. סוריקטה- אני מתקשה להחזיק את עצמי ואת החלקים שבתוכי ביחד.. נגמרו לי המילים

13/06/2018 | 22:00 | מאת: אביב 22

הי ינשופית ואיך נראה לך שאפשר להקל על הקושי .....מה יעזור .. ויופי שנתת מקום לקושי לתסכול לחלקיות ....

14/06/2018 | 12:11 | מאת: ינשוף

אביב יקרה זה שאת כאן מקל... זה המון בשבילנו שאת כל כך מבינה .. אוהבת מאוד, ינשופים

13/06/2018 | 23:11 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי מרגישה כמה קשה לך מאוד מבינה שיש המון דברים........ לא ראיתי את הפוסט שלך עד עכשיו מצטערת שאת עוברת המון קשיים ומרגישה כל כך...... אייך אוכל לשפר לך את ההרגשה..... אז הנה שאני גם נכנסת ואיתך כבר פחות לבד....כל כך וגם הביחד.....קשה אשב כאן לידך בלי להפריע לך ואשמע את מה שיש לך להגיד..... גם חיבוק מרגיע אתן לך בהמון אהבה חטולית

14/06/2018 | 12:14 | מאת: ינשוף

חטוליתוש יקרה המילים שלך מחבקות כמו שמיכה וורודה ורכה ונעימה תודה ינשופים

17/06/2018 | 00:53 | מאת: ינשוף

לי כבר לא קשה לומדת להתמודד לבד- יותר קל שאין ציפיות...

הי ינשוף, זה באמת מאוד קשה. בנוסף לחלקיות שיש בכל דבר, יש גם את החלקיות בפורום וגם את החופשה שלי שהיתה. וכאילו להכעיס - גם לא עניתי לקראת סוף השבוע. וזה בהחלט יכול לעורר מחשבות של נטישה. אבל אני כאן. לא עוזב ולא נוטש. אודי

18/06/2018 | 14:06 | מאת: ינשוף

אודי יקר יפה כתבת.. יש חלקויות בכל דבר.. הכי יש חלקויות בתוכי... בין כל חלק וחלק... יש כאלה שלא אכפט ויש כאלה שאכפט וכל אחת עם משהו אחר.. ולא יודעת אם את מבין אותי.. מזל שלא נטשת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית