לקחת אחריות... וערך עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2018 | 07:55 | מאת: הילה36

היי :) טוב שחזרת אודי זה עושה לי שמח בלב. הנושא שאני רוצה לכתוב עליו הוא- לקיחת אחריות. ככל שהזמן עובר אני לומדת לקחת אחריות על הכסף, הדיבור והמעשים שלי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהפגיעות שלי נובעת מחוסר בערך העצמי. ממאמר באינטרנט שקראתי היה "עלינו לקחת אחריות על הערך העצמי שלנו. כל עוד שאנחנו מפקידים את הערך העצמי בידיים של מישהו אחר ונפגעים, לא לקחנו אחריות על הערך העצמי שלנו." מזמינה לדיון ומחשבות על כך. יום נפלא אני אוהבת את המרחב הזה... הילה

הי הילה, גם אני שמח שחזרתי... וגם אני אוהב את המרחב הזה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית