רק להיום.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2018 | 07:20 | מאת: אביב 22

רק להיום אהייה ממוקדת מטרה רק להיום אחשוב חיובי יותר על חיי רק להיום אשמח במה שיש רק להיום אנסה לא להיות שיפוטית אלי ואל האחרים רק להיום אשים לב מה נכנס לפה שלי ומה יוצא ממנו רק להיום אחבק ואהב את עצמי ואת זולתי רק להיום .....

10/06/2018 | 12:01 | מאת: חטוליתוש

רק להיום אשתדל קצת יותר לשמור עלי רק להיום אשתדל לנוח כמה שאפשר רק להיום .....המוח שלי לא עובד מצטערת חטולית

11/06/2018 | 05:40 | מאת: אביב 22

רק להיום אשים לב לבריאותי ובמיוחד ל.... רק להיום אנהג בחכמה רק להיום לא אגיע לקצה רק להיום לא אזלזל בגופי ואשמור עליו רק להיום אתכנן את היום שיהיה לטובתי רק להיום לא אעביר ביקורת ואזכור לראות באור חיובי יותר את חיי..

14/06/2018 | 05:45 | מאת: אביב 22

רק להיום אהייה ממוקדת מטרה רק להיום אעשה הכל שהיום יהיה מושלם רק להיום אזכור לנשום רק להיום לא אגיב מהבטן אגיב מהראש רק להיום אזכור שאנשים סביבי באים בטוב .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית