עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2018 | 07:16 | מאת: אביב 22

עץ התודות הקסום חוזר למקומו אתם מוזמנים באמת לכתוב עליו לחזק את היש..... לאוד השינויים שהיו כאן אני בוחרת לקחת לי חופש מסויים אמשיך לכתוב אותו כל תחילת שבוע ...לעיתים גם ברביעי בבוקר . אבל אם לא העלתי ברביעי אז העץ כאן לכל השבוע או שאם הוא חסר למישהו מוזמנים לשותלו .... תודה למקום הזה תודה עלייך אודי שמלמד המון תודה על השבועיים האלה שמלמדים קצת לשחרר תלות וזה בריא תודה על המקום שעטף אותי בזמן הזה תודה על התרחשויות שהיו שקידמו בזמן הזה תודה שהחיים שלי על הכביש המהיר אבל אני מצליחה לאחוז תודה שאני אני תודה שאני לומדת להכיר אותי תודה עליכם כולכם שבוע נפלא .. ובואו לכל המהססות והמההססים בואו .....תנו לכם את האפשרות להתרגל שוב ..בצעדים קטנים אבל בואו ...

10/06/2018 | 11:10 | מאת: סוריקטה

תודה למטפל שלי שהציל את חיי תודה למרחב הזה שעוזר לתחזק את ההישגים תודה לך אביב יפיפיה שאת שומרת על עצמך גם סוריקטה

11/06/2018 | 05:38 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה על מעברים תודה על מה שנשאר תודה שאני מבינה שצריך לטפל תודה שאני לא נלחצת תודה למי שמלווה ותומך תודה על המקום הזה

11/06/2018 | 07:49 | מאת: הילה36

תודות תודה למטפל מדהים שמחזיק תודה על עבודה תודה על משכורת תודה על רצף ושררה תודה על כסף לקנות לצרכים בסיסיים תודה על בוקר שקט תודה על יום חדש שבא הילה

13/06/2018 | 20:22 | מאת: אביב 22

תודה שהיום עומד להסתיים תודה על יום ארוך אבל משמעותי תודה על רגשות תודה על הבנות ותגובות נכונות יותר תודה על בית ומשפחה תודה שאני אני על כל המורכבות שלי תודה על המרחב כאן

14/06/2018 | 05:40 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה שאני מנסה כל הזמן תודה על שמחה תודה על תהליך תודה על היש בחיי תודה על המקום הזה שמשקף דברים ומאפשר למידה תודה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית