"התגעגתי אז באתי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2018 | 06:42 | מאת: סוריקטה

חסר לכם אידיוט" הי אנשים טובים, הי אודי, התגעגעתי. מתגעגת למטפל הטוב שלי. לאנליזה. מתגעגעת לשיח רב משתתפים פה. שמחה כל כך, אודי, שהיה לך מסע כייפי ומקווה שכל השבועיים עברו בחווייה מרגשת וממלאת. מקנאה - צריכה ללמוד למען עצמי ומשהו חדש ואחר. התבואו? בואו, בואו, איזה מרחב זה, אודי, איזה מרחב :-) סוריקטה

10/06/2018 | 12:07 | מאת: חטוליתוש

בוקר/צהרים טובים כמה טוב לקרא אותך סוריקטה מלאת מרץ אנרגיות חיוביות וואווו נפלא פשוט נפלאה אחלה של תחילת שבוע חיבוק גדול בהמון אהבה חטולית

10/06/2018 | 16:57 | מאת: אביב 22

הי סוריקטה, מסכימה אתך ...איזה מרחב כאן , מופלא .. ואתך , כל כך ... באמירה ,מול הרווח לראות את אודי ככה נוסע עושה, עבורו, חי את החיים באמת ... מלמד בעיני...מאוד .

11/06/2018 | 07:46 | מאת: הילה36

היי סוריקטה נפלאה ומיוחדת את... בוקר טוב... גם אני התגעגעתי... שלך הילה

הי סוריקטה, זה טוב להתגעגע, כזכור... וכן, זה יופי של מרחב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית