שאלה הנושא אתי.שאלה שמעסיקה אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/06/2018 | 16:44 | מאת: NOT_FOUND

גיליתי במקרה,כשנכנסתי לפיסבוק של אדם מסוים,שפסיכולוגית קלינית מקימת יחסי חברות קרובים עם אדם שהמון נשים העידו במיטו שאנס אותן.היו המון הפגנות נגדו ,והוא לאקבל אפילו פרס מסוים שהיה אמור לקבל בגלל מחאת הנשים. אני יודעת שהיא לא עברה על שום חוק .אבל הרגשתי אינה טובה.לא מבינה איך אישה שמטפלת בנפגעות תקיפה מינית יכולה לנהוג כך.אשמח לשמוע את נקודת המבט שלך ושל אנשים נוספים

11/06/2018 | 10:26 | מאת: חטוליתוש

הייי למען האמת גם אני לא מבינה למרות שלא עברה על החוק לא.צריך.להגיע.ל מצב של...... כנראה שכך טוב וראוי בעיניה ולא מפריע לה.מה יגידו או מה יחשבו....... היא חיה את החיים שלה לא את מה שידברו אותה..... וכל השאר...... יומטוב חטולית

שלום לך, אם היא המטפלת שלך - עלייך להעלות זאת בפניה. אם לא, וזו שאלה תיאורטית בלבד - נראה לי שאלו חייה שלה ובחירותיה ואין כאן עניין אתי. אם מישהו עבר עבירה - זו לא היא ויש לעשות את ההפרדה, למרות הקושי. אודי

12/06/2018 | 14:13 | מאת: NOT_FOUND

בדקתי את מספר הרישיון שלה בכרטיס הפסיכולוגים וזה לא נמצא.גם חברה חיפשה ולא מצאה אותו.יתכן שהיא לא קבלה רישיון לעסוק בפסיכותרפיה למרות שיש לה מספר.מה עושים? זה כן נראה לי פלילי? למי מדווחים?

12/06/2018 | 14:08 | מאת: NOT_FOUND

היא לא הפסיכולוגית שלי.לקחתי את מספר הרישון שלה ובדקתי בכרטיס הפסיכולוגים וזה לא נמצא.גם חברה לא מצאה.לקחתי את מספר הרישיון של הפסיכולוגית שלי לבקרה,ואותה כן מצאתי בכרטיס הפסיכולוגים.זה נראה לי התחזות.מה עלי לעשות ולמי פונים?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית