עיר רפאים ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2018 | 11:16 | מאת: אביב 22

אתה יודע אודי ...זה היה הכי פחד שלי שתיכנס ותעלה הודעות ואז ,יגמר לך הזמן/כוח ותשאיר כאן פרוץ...כמו ההודעה של שירה האחרונה שענית עלייה ...עיר רפאים ....עיר נטושה ... המון קולות ורגשות..מצד אחד כל כך מעריכה אותך שניכנסת ,שהשארת סימנים שנתת זמן להתרגל אולי להגיב לבנות ...(לא מסוגלת כמו היד קפואה ) ומצד שני ..רצון להרחיק ...כבר לא לברוח ...אבל להתרחק ... לא להיות ....קולות של מי צריך בכלל את המקום הזה ...קולות שיושבים על פחדי העבר ,והיום ממשיכים לצוץ ולבקר.... אז לא בורחת ....ונותנת לעצמ י זמן להתרגל ..יודעת כבר מהעבר שדברים מסתדרים .... וגידי גוב שר עכשיו את כלים שלובים ....מה יותר מדייק מזה חיבוק של שבת שלום או שבוע טוב 😀😁

07/06/2018 | 21:35 | מאת: אביב 22

מוכיח שוב ושוב שאתה פשוט כל כך מחויב .... אתה פשוט תיקון של טוב ותודה שאתה מאפשר ,וסליחה ..... מקווה שזה בסדר

07/06/2018 | 23:38 | מאת: חטוליתוש

היי אביב לא נעים לראות את הגן הנעול..... רגשות ומחשבות......... טיבעם לנדוד כשאין מקום להכנס אליו ולתת להם ביטוי העיקר עכשיו שהכל מסתדר נכון אמרת שידעת שהוא יחזור ...... אז הנה חזל"ש..... סופש נהדר ושבת שלום לכולם חטולית

הי אביב, זה בסדר. חוזרים לשגרה (חוץ מהיום, שישי, שנכנסתי להגיב כדי לא לעכב עד ליום ראשון). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית