באתי להביע משאלה......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2018 | 15:26 | מאת: הילה36

היי אודי היי סוריקטה היי לדרי הפורום הזה.... אחרי שאמרתי שלום בקצרה, באתי להביע משאלה. מחכה לגבר שלי לאהבה שתבוא. אני לא צריכה אביר על סוס לבן גם לא גבר עשיר שמחה בחלקי... רוצה אותו עם עניים רגישות, וחיבוק רך. שאפשר יהיה להניח עליו את הראש, אחרי מסע ארוך... לעשות אהבה מתוך רצון ולא רק מהסכמה... רק להניח את הראש על מישהו ולעצום עניים... כשאפקח אותן בבוקר הוא עדיין שם.. כל כך הרבה ביקשתי? הילה

04/06/2018 | 05:47 | מאת: סוריקטה

הי הילה, משאלת חיים. קשר. בדרך כלל אני לא מצליחה למצוא אותה אצלי, מתוך ההנחה שאיני ראויה. אך ייתכן שהיא מתהווה. ומן הסתם תהיינה פשרות רבות. יפה סוריקטה

04/06/2018 | 11:57 | מאת: שירי1

סוריקטה היקרה, בעיניי זוגיות היא "אומנות הפשרות". וכן, בהחלט יש דברים שמתפשרים עליהם. מאמינה שכולנו ראויים לחוות את הטוב שבחיים.

04/06/2018 | 12:49 | מאת: הילה36

היי סוריקטה.. מבינה כל כך.. גם את התחושה שלא ראויה וגם את ההתהוות... את הרצון... לגביי פשרות.. אצלי לפחות מוכנה להתפשר על דברים... זה כל כך מורכב... מאחלת לך טוב... הילה

04/06/2018 | 11:19 | מאת: חטוליתוש

היי הילה האמת שלא ביקשת הרבה זכותך לרצות את מה שחסר לך את עורגת לדבר שהכי נכון וחשוב לך זוגיות שתמלא אצלך את החסר מתוקה מאחלת לך שתמצאי את שחשקה נפשך .....שתהי אהובה ונאהבת כפי שאת חולמת ושתזכי להגשים כל מה שליבך חפץ חטולית

04/06/2018 | 11:49 | מאת: שירי1

היי הילה, איזו משאלה יפה... מאחלת לך שתמצאי במהרה את האחד המיוחד, שיהיה שם בעבורך ושתצאו יחד למסע חיים משותף...

07/06/2018 | 21:01 | מאת: אביב 22

הילה מתוקה קראתי אותך גם בלמטה שימחת את ליבי מנסה להגיב להתקרב לא לברוח וזה די קשה ... אז רק שתדעי קראתי ואני אתך

הי הילה, בקשה בהחלט לגיטימית. אבל למה 'רק' לחכות שאהבה תבוא? צאי להביא אותה... אודי

08/06/2018 | 19:55 | מאת: סוריקטה

הי אודי, איזה יופי של תיקון. נראה לי שגם המטפל שלי היה תופס אותי במילים ומייד מזכיר אותי והיוזמה. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית