לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 19:24 | מאת: Lala

הי, רק שיר קטן שרציתי להשמיע לך: When I see you sky as a kite As high as I might I can't get that high The how you move The way you burst the clouds It makes me want to try ....... של ה- Cure.... אז האור שלך באמת מגיע אלי ומאיר לי את הדרך ואת האפלה! תודה!

29/05/2001 | 19:53 | מאת: ורד

אוליי תניחו מעט לאביב..... שיגעתם אותה קצת....כך אני חושבת. ורד.

29/05/2001 | 20:23 | מאת: אביב

ורד, לא !!! קודם כל תודה שחשבת עלי, אבל את טועה, לא שיגעו אותי ולא כלום, אני שמחה להיות פה בשבילם ובשביל עצמי, זה נותן לי כוח ומחזק אותי במלחמה הפרטית שלי. אני מאוד שמחה שאנשים פונים אלי, זה בונה לי קצת את הערכה העצמית הנמוכה שלי ומחזק את הבטחון העצמי הרעוע שלי. הייתי בדיוק באותו מקום עד לא מזמן, ואם אני מצליחה לגעת באנשים, זה עושה לי רק טוב. באמת, מכל הלב. ואני יודעת לשמור על הגבולות שלי, ועל המרחב שלי, ולענות על מה שמתאים לי, ולסנן מההודעות רק את מה שאני יכולה להגיב עליו. שלך, אביב.

29/05/2001 | 20:25 | מאת: אביב

ללה יקרה, אני שמחה שהאור שלי מצליח להגיע גם אליך, לא הייתי רוצה לנצל אותו לעצמי בלבד, אני רוצה לחלק אותו עם כולם, מתי שרק אפשר. ותודה על השיר, הוא מקסים. שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית