עיר רפאים..............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2018 | 06:43 | מאת: שירה2017

אודי, מרגיש פה כמו עיר רפאים, או איזור שכוח אל, איזור ספר שנשכח ותושביו נותרו מחוסרי סיוע. מרגיש פה נטוש. אני מרגישה נטושה. גם הוא נסע שוב. דאגה היא רק מילה. קשר חד-צדדי רק הוא יכול להתיר אותו כל אימת שירצה. מחוייבותו לטיפול מוגבלת מאוד. מרגישה כמו גרגר אבק שאפשר לנער. סליחה על הביקורת. מניחה שתכעס בחזרה. יש פה בנות שמאוד זקוקות לך ולמסגרת הקבועה. שמור על עצמך במסע האופניים ותהנה מפסק הזמן. שירה

הי שירה, הפסקה, וקצת אי רציפות. אבל בתוך משהו מובנה וידוע. אני חוזר, ולמרות שנכונים לנו כמה שבועות נוספים כאלו - נעמוד בהם. אודי

25/05/2018 | 08:54 | מאת: חטוליתוש

התאור שלך של עיר רפאים מדויק אבל מה לעשות האיש קצת עסוק בכייף שלו ומגיע לו גם פסק ז מן להיות להנות לנשום אוויר אחר .....ושונה מהפורום הרי כולן מאחלות לו רק טוב והנאה מרובה נכון...... קצת סבלנות עיר הרפאים תתעורר ........ גם כך הפורום די פעיל וכמעט כמעט כולם כאן חוץ ממי שבוחר לא להכנס ולכתוב שזה לגמרי בסדר גמור ואודי גם לא לגמרי לא נמצא נכון.....? אז תנו לו את ה ז מן שהוא צריך כדי לחזור עם אנרגיות חדשות וכוחות מחודשים אולי אפילו כוחות על....... %=)))) כדי להיות כאן כשיחזור שבת נפלאה לכולם חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית