לאליאן-מההתחלה היה לי רעיון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 18:01 | מאת: Angel

בקשה לסיבה שבעלך תכנן הפתעה ונכח ביות הולדתך, אבל הסיבה עלולה קצת להכעיס.אז אני מהססת. הרעיון שלי הגיע מהורי ,מחיי הפרטיים ודרכי התנהגות דומות לאילו.

29/05/2001 | 20:32 | מאת: אליאן

ואני לא אכעס על כלום !!! מה פתאום שאכעס? אז אל תהססי...

29/05/2001 | 20:36 | מאת: Angel

אולי תכעסי,כי זה לא אופטימי כ"כ אבא שלי למשל היה עושה דברים כאילו כדי שמבחוץ הכל יראה יפה וורוד.שהחברות יגידו "איזה בעל יפה,חכם,אוהב,משקיע יש לך.מה את רוצה ממנו בכלל?!" אף אחד לא ידע על האלימות או הההשפלה המנטלית שהוא היה מעביר. בעיקר הוא היה עושה דברים כאילו על מנת להשקיט את ההדורים אחרי ימים קשים של מריבות ואיום בגירושין מצד אימי. מצד שני,לאמא שלי זה היה טוב.היא לא באמת רצתה להתגרש.היא לא באמת היתה מוכנה לכך .היה לה טוב שבאו דברים והשכיחו ממנה עם איזה בן אדם רע היא חיה. אל תכעסי, אולי זו היתה השוואה לשווא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית