אודי יקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2018 | 08:38 | מאת: אביב 22

אתמול הייתה לי שיחה עם חברה טובה על האנשים הטובים שסביביינו ועל הטוב הזה שאנחנו מקבלות והוא לא מובן מאליו...אחרי כל הרע שלמדנו לראות ברור שאתה אחד האנשים שאני מאוד מאוד מוקירה ומעריכה ושהם מהאנשים הטובים האלה שסביבי אבל אודי רוצה לספר לך משהו , אבל חוששת שאולי זה כניסה למקום שהוא פרטי ואישי ואולי חציית גבול ...אז אם טעיתי אל תעלה את ההודעה הזו .. אני רוצה להגיד לך שבכל פעם שאתה נכנס המון פעמים במשך היום. בכל לילה שאתה נכנס בשעות מטורפות אני חושבת על האנשים שסביבך שמאפשרים לך את זה ..כל כך הרבה שנים כל כך הרבה זמן .. ואני רוצה שתגיד להם תודה בשמי , לאלו שלימדו אותך להיות איש טוב כזה ולאלו שמאפשרים לך להיות כזה .... אתה פשוט ....איש טוב כל כך אז רק להגיד לך תודה כי זה המעט שאני יכולה לעשות על כל המילים והשירים והאחיזות שאתה משאיר לי כאן והם תמרורים של שפיות בדרך.... תודה , וחיבוק מכל הלב אביב (שלא חותמת כי פוחדת שלא תהייה היא ותחתום בטעות את שמה , אבל הפעם אני רוצה )

07/05/2018 | 01:15 | מאת: קוהלת

אביב אודי וכולם כל כך ברור! אני מקנא שאת יודעת להתבטא כלכך טוב. היה חוסך לי המון עוגמת נפש. מול אנשים אחרים. תודה לכולם ובמיוחד כאן, לך אביב. תודה שאיפשרת לי להתחבר למילים האלו שלא ידעו לצאת. קוהלת

07/05/2018 | 11:58 | מאת: חטוליתוש

את מקסימה ונהדרת אולי לא כל מי....מבאי הפורום מסוגלים לכתוב .....ואפילו רק חושבים כמוך ייצאת גדולה...כמו שופר ....פה לכולם תודה לך יפה שלי חטולית

הי אביב, חיבוק בחזרה, חמודה שאת... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית