אביב!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 15:41 | מאת: מישהי

היי, רק דבר קטן: קראתי את ההודעה שלך לפולי, ופתאום נפל האסימון (אין כבר יצור כזה, אבל נניח...) מחר הספירה מגיעה למאה??!!!! אז... רק כדי לומר- מזל טוב (זה כמו יום הולדת מחדש, לא?) ו... כ ל ה כ ב ו ד ! ! !

29/05/2001 | 16:09 | מאת: אביב

מישהי מיוחדת. אולי תתאפקי עד מחר ? :-)) אל תדאגי יגיע המאה, ואחריו המאתיים, וכמו אורה... בסוף גם האלף וגם הרבה יותר. אין לי שום כוונות לחזור לזה, יש לי רק כוונה להפסיק לספור בסוף ... :-))) תודה !! שלך אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית