חשיפה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 22:44 | מאת: אביב 22

השבוע ראיתי סרט על אישה עם 7 זהויות שממש היו בו המון דברים שפשוט חשבתי שזאת אני שם ... רציתי לשים אותו כאן אבל החלטתי שזה מאוד טריגרי לכולם ..... אולי יש בי צורך פנימי לקבל שזאת אני ....

16/04/2018 | 15:02 | מאת: חטוליתוש

החלטה נבונה מאוד מבינה למה הזדהית עם הסרט בטח העלה כל מיני רעיונות קשים טוב שלא העלת תמיד אפשר.לסמוך על שיקולים שלך מקווה שאת בסדר עכשיו חטוליתוש

הי אביב, את זאת את, עם הרבה גוונים, ולפעמים גם תזכורות מבחוץ שמהדהדות היבטים אלו ואחרים. לא קלה, הקבלה, מן הסתם... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית